Werkzoekenden

Niet alle vacatures staan vermeld op onze website, bijvoorbeeld vertrouwelijke vacatures. Dus neem contact met ons op zodat je verzekerd bent van een volledig overzicht.

NUAANDESLAG is een gespecialiseerd bureau dat maatwerk levert aan klanten en kandidaten. Wij besteden veel zorg aan de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek, selectie van specifieke vacatures, vakinhoudelijke zaken en introductie en bemiddeling bij onze klanten.

Kortom, wij doen er alles aan om de best passend baan voor je mogelijk te maken.

UPLOAD UW CV

 

Onze procedure in 3 stappen toegelicht:

  • Allereerst nemen wij telefonisch een aantal zaken met de werkzoekende door in een gesprek van ongeveer 5-10 minuten. Als je een online aanmelding invult, nemen wij contact met je op.
    Telefonisch wordt onder andere de werkervaring, opleiding, wensen, verwachtingen en bereikbaarheid besproken. Dit korte oriëntatie gesprek is belangrijk voor ons om te achterhalen hoe en waarmee we je precies kunnen helpen.
  • Indien we interessante mogelijkheden voor je hebben volgt een gesprek op een gewenste lokatie van ongeveer een uur. In sommige gevallen zullen we een foto of een korte video van je opnemen om je snel en eenvoudiger te introduceren bij een eventuele werkgever.
    Al onze consultants hebben een gedegen achtergrond, zodat je een gesprekspartner op niveau hebt. In dit gesprek wordt uitvoerig je achtergrond, wensen en capaciteiten besproken. Bovendien wordt gekeken welke mogelijkheden en functies er voor je zijn.Als je na dit gesprek aangeeft interesse te hebben in een functie, dan gaan we aan de slag voor je met de vacature van je keuze. Te allen tijde zorgen wij ervoor dat je precies op de hoogte bent van de vorderingen van sollicitaties. Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Er vindt altijd ook een sollicitatiegesprek plaats bij de opdrachtgever. Indien het wederzijds klikt, eventueel na een tweede gesprek, volgt een aanbod van de opdrachtgever. Als de functie je aanspreekt en uiteraard als je akkoord gaat met het aanbod, startdatum, werktijden etc. kun je aan de slag met je nieuwe functie.