nu-aandeslag is persoonlijk

Na aanname van uw vacature kruipen we in de huid van de werkgever, dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren. Zo zijn wij in staat om gericht op zoek te gaan naar geschikte kandidaten.

nu-aandeslag werkt snel

Tijd is belangrijk bij het zoeken naar personeel omdat we nu eenmaal weten dat u een vacature gisteren al had willen vervullen. Door onze expertise, ervaring en uitgebreide netwerk en omdat we weten waar u naar op zoek bent zijn wij in staat om snel een oplossing te realiseren.

nu-aandeslag werkt ook met payrolling

Wanneer u gebruikt maakt van freelancers, of na een contractperiode niet vast wilt zitten aan een medewerker, dan biedt payrolling de oplossing. Dat betekent dat uw medewerkers bij ons op de loonlijst komen. Wel zo handig en neemt u een hoop werk uit handen. Op de werkvloer verandert er niets. NU-AANDESLAG neemt alleen het werkgeverschap over, inclusief alle risico’s en het papierwerk.

Werkwijze nu-aandeslag consultancy

Heeft u geen tijd voor de eerste initiërende gesprekken voor uw
openstaande vacature?

Ook deze zorg kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij voeren de eerste gesprekken en selecteren op basis van uw wensen een aantal geschikte kandidaten.

• Wervingsproces

Bij aanname van uw vacature(s), stellen wij eerst de grenzen van het profiel vast. Aansluitend starten wij met het benaderen van kandidaten uit ons netwerk. Aanvullend publiceren wij uw vacature(s) gericht in de branche om extra kandidaten te bereiken.

• Selectie proces

Het selectieproces wordt gedaan door een ervaren en getrainde professional. Met een substantiële dosis aan wetenschappelijke kennis en pragmatische ervaring. Wij stellen kandidaten na een persoonlijk interview en referentie check met profiel en cv aan u voor.

• Aanname proces

U als opdrachtgever geeft aan hoe u de kandidaat wenst te contracteren. Wij bieden hiervoor diverse opties zoals detachering met of zonder optie tot overname, payrolling of directe aanname (werving & selectie bemiddeling).